16 toneladas: dels Undersubs a The Jazz Butcher

  The Jazz Butcher

  16 Toneladas fa cinc anys i ho celebra amb un cap de setmana d’escàndol. El divendres, 5 d’abril, tindrà lloc la festa oficial d’aniversari amb les actuacions de The Undersubs, Doctor Divago, Second Coming i Radioactive Kids, els quals han preparat per a l’ocasió un repertori de versions entorn dels Stooges, Paul Weller, Joy Division, The Smiths o The Misfits, entre altres.

  El dissabte 6, els britànics The Jazz Butcher —en format duo electroacústic— repassaran la seua trajectòria musical (ja van 35 anys) amb temes com “A scandal in Bohemia”, “Fishcotheque”, o “In bath of Bacon” i algunes versions dels seus ídols, com Syd Barret o The Velvet Underground. Se sumaran a la nit els Ultra Violent Pop (UV POP) amb perles com “Serious” o “No songstomorrow”.

  I açò no acaba ací. El diumenge 7, des de Chicago, rebran la vista de la banda de rock experimental Cave, que presentarà en directe ‘Always’ (Drag City Records/Everlasting Records, 2018). Estaran precedits pels valencians PAZ ϞϞ —grup de punk format per membres de Teletexto, Thee Vertigos, La Plata, Red Buffalo, Wild Ripple i Black Bowl— i Sufre.

  LLOC

  16 Toneladas

  ADREÇA

  Ricardo Micó, 3 - 46009 València

  Categories

  Música, Plans