Dansa València 2019

Del 9 al 14 d’abril de 2019, baix el lema “Sona Dansa”, Dansa València celebrarà la seua 32a edició en diversos espais de la ciutat. La música i el so es converteixen en l’eix temàtic d’una intensa setmana que oferirà alguns dels espectacles més destacats del panorama actual de la dansa.

El dia 9, Poliana Lima i Jesús Rubio Gamo obriran el festival amb ‘Aquí, siempre’ (Teatre Rialto) i ‘Gran bolero’ (Teatre Principal), respectivament. El 10 podrem veure ‘Keep going’, de La Macana, a la Plaça del Patriarca; ‘Medul·la’, de La Coja Dansa, a la Sala Matilde Salvador de La Nau; i ‘La desnudez’, de Daniel Abreu, al Teatre Principal. A més, el Rialto acollirà la mostra “Missió Inversa”, organitzada per AVED i IVACE.

El dijous, 11 d’abril, Guy Nader i Maria Campos presentaran al Teatre Principal ‘Set of sets’, el seu nou muntatge. Mou Dansa també estrenarà ‘#Outfit’, una peça dirigida i coreografiada per Jessica Martín, amb dramatúrgia de Xavier Puchades. Serà a Espai Inestable. A la Plaça del Patriarca podreu veure ‘That moment when’ de Clara Barberá, i a la Sala Matilde Salvador, ‘Masacre en Nebraska’, d’Alberto Cortés.

Per als dies posteriors s’han programat peces com ‘Fucking stage’, de Santiago Ribelles Zorita; ‘Likes’, de Núria Guiu; ‘Tábula rasa’ i ‘Viejas’, de Cienfuegos Danza; ‘Crisálida (o la venganza de Leteo)’, de Joaquín Collado; ‘Liov’, de Diego Sinniger; ‘Extracto abierto’, de Marcos Flores; ‘Play’, d’Aracaladanza; ‘Erritu’, de Kukai Dantza i Sharon Fridman; ‘Animal de sèquia’, de Sol Picó; ‘Away’, d’Irene Cortina; ‘Nina’, el nou infantil de Fil d’Arena; o ‘Canvas of bodies’, de Taiat Dansa, entre altres.

DATA

9-14 abril 2019

Categories

Escèniques, Festivals, Plans