LABSeries

  Promogut per l’Institut Valencià de Cultura, naix LABSeries, un festival dedicat a la ficció seriada que es planteja com un espai per a la reflexió, la investigació i, per descomptat, l’entreteniment.

  «La primera edició de LABdeseries funciona com un episodi pilot en el qual s’exposaran les línies mestres que guiaran aquesta iniciativa sorgida per a pensar les sèries. Durant quatre dies, de l’11 al 14 d’abril, es posarà en marxa un espai multidisciplinari en el qual es gaudirà la ficció catòdica i es debatrà i analitzarà entorn d’ella», expliquen.

  El Palau de l’Exposició i La Filmoteca seran les seus que acolliran la seua programació. Des d’un col·loqui per a parlar dels límits de l’humor amb David Trueba, Borja Cobeaga i Darío Adanti —o del poder premonitori de ‘Black Mirror’ amb Belén Gopegui, Marta Peirano i Antonio Martínez Ron—, a l’estrena d’Urban Myths, comèdia britànica que recrea de manera paròdica llegendes urbanes de personalitats cèlebres, que formen part de l’imaginari col·lectiu i de la cultura popular.

  Per a assabentar-vos bé de tota la seua programació, feu clic ací.


  Foto: detall del cartell dissenyat per la il·lustradora Núria Tamarit.

  DATA

  11-14 abril 2019

  Categories

  Cinema, Festivals, Plans