30 MIM Sueca

Sueca acollirà, del 18 al 22 de setembre de 2019, la 30 edició de la Mostra Internacional de Mim amb més de vint-i-cinc companyies de circ, dansa i teatre. L’exposició ‘Els gestos d’un poble’, amb mil fotografies dels espectadors i els veïns més fidels; la projecció del curtmetratge ‘Absència’, d’El Club de la Incertesa; i la instal·lació ‘Colors del MIM’, de la Fundació SASM, inauguraran la programació.

D’entre les companyies valencianes que celebraran enguany trenta anys de MIM hi trobem a Maduixa Teatre, Titoyaya Dansa, Jove Companyia Gerard Collins, Pepa Cases i Acrobàcia Mínima, entre d’altres. Des de Catalunya, els comediants Toti Toronell i Pere Hosta (Slow Olou), la Companyia Vaques, l’artista Quim Girón (Animal Religion) o el clown Guillem Albà. A més, els madrilenys Yllana i l’artista multidisciplinària manxega Mayte Olmedilla.

Des d’un poc més lluny arribaran Cirque Inextremiste (França), NoFit State Circus & Motionhouse (Regne Unit) i Teatro Só (Portugal-Alemanya).

Paral·lelament a la programació escènica, la ballarina Claire Ducreux i el coreògraf Toni Mira, Premi Nacional de Dansa, impartiran el dia 18 la classe magistral Una declaració d’amor al teatre de carrer. Lîla Jocs Reciclats, des de les Illes Balears, crearà la instal·lació ‘Caviar de Cara’ per als més menuts.

Podeu consultar el programa complet ací.

 

 

DATA

18-22 setembre 2019

LLOC

Sueca

ENTRADA

5€/15€

Categories

Escèniques, Festivals, Plans