6é Migrats Dansa

Projecte Inestable i el Centre del Carme Cultura Contemporània continuen la seua aposta per acostar la dansa contemporània al públic valencià amb l’impuls de la nova edició de Migrats Dansa. Del 10 al 27 de novembre, se celebrarà la sisena edició del cicle amb propostes d’investigació de joves creadors i creadores valencianes, la major part d’elles migrades a l’estranger o altres ciutats de l’estat espanyol.

Posarà en marxa el programa la coreògrafa i ballarina Núria Crespo amb l’estrena absoluta de la seua peça ‘Al cim, un cos penjant’, guanyadora de la residència Migrats Dansa en la passada edició. Aquesta, desenvolupada junt amb Bernat Sanjuan, proposa una sèrie de relacions i perspectives entre el so i el moviment, posant al cos com el nexe d’unió entre ambdós elements. Crespo i Sanjuan estrenaran la seua peça en format llarg a Espai Inestable, del 10 al 13 de novembre.

El CCCC tindrà activitats dos caps de setmana. El 19 i 20 de novembre, el públic podrà conèixer les peces ‘Remember me’, de la companyia Snorkel Rabbit; ‘Umbra’, d’Ainhoa Aparisio i Walter Marín; i ‘Rellirht’, d’Emma Romeu Ferrer. El 26 i 27 es donaran cita quatre propostes més: ‘Por un desliz’, de Paula Puchalt i Sergio Navarro; ‘Cada U Cada U’, de Maria Mora i Teresa Almenar; ‘I. La extrañeza’, de la companyia Matteria; i, per últim, ‘A Golpes’ de Proyecto Lanza (Cristian Martín).

Pel que fa a Espai Inestable, del 17 al 27 podrem veure els treballs de Marta Fernández i Maria Moscardó, L’Abocador, Javi Valls, Nerea de Sousa, Miudo, Elvira Madrigal i Mar García, Manel Ferrándiz, Jorge Camacho Tárraga i Aurora García i Agud, Nia Torres, Bernat Macià i Miguel Molina, Alicia Verdú Macián, i La Quebrá.

Choreoscope, el Festival Internacional de Cinema de Dansa de Barcelona, se suma a la programació com activitat paral·lela gratuïta amb una projecció de curtmetratges. La sessió especial tindrà lloc a Espai Inestable el 23 de novembre.

DATA

10-27 novembre 2022

LLOCS

Espai Inestable / CCCC

Categories

Dansa, Escèniques, Plans