7é Sindokma

La setena edició de Sindokma —festival del llibre organitzat per Makma i APACC— reunirà La Nau, del 4 al 6 de novembre, una trentena d’editorials independents i segells de llibre d’artista de l’àmbit local i estatal amb els quals conéixer millor l’univers de l’edició contemporània en totes les seues morfologies possibles, comptant, a més, amb la presència de cinquanta autors i artistes que nodriran el cronograma d’activitats durant les tres jornades del festival.

De la mà de l’historiador i assagista Juan Laborda Barceló ens endinsarem, amb ‘Alice Guy. En el centro del vacío hay otra fiesta’ (Huso Editorial), en la figura d’una de les cineastes imprescindibles del cinema silent i, alhora, la gran proscrita de la història del seté art. Junt aamb Kaótica Libros desentranyarem les claus de ‘Superluminal’, de Vonda N. McIntyre, una novel·la essencial de la ciència-ficció feminista dels anys huitanta. Amb ‘Mujeres Dadá’, l’editorial Canibaal ens mostrarà el treball de setze dones contemporànies que estan desenvolupant la seua carrera influïdes pel dadaisme i que abasten amb la seua obra disciplines artístiques com ara la dansa, la performance, el videoart o el disseny gràfic.

El Doctor Sax portarà el llegat inèdit i heterodox de l’escriptor italo-estatunidenc Emanuel Carnevali. ‘Molestando a América’ recull tota la seua obra poètica per a il·luminar els baixos fons novaiorquesos del segle XX. I l’investigador i escriptor valencià Fran Garcerá presentarà ‘Rotura’ (Lastura Ediciones), un recull de poemes com a resposta col·lectiva al desassossec.

A més, assistirem al naixement d’un nou segell: Bamba Editorial, dirigit per Raquel Bada, qui rescata amb ‘Tristura’ el llegat d’Elena Quiroga.

DATA

4-6 novembre 2022

LLOC

La Nau

ADREÇA

Universitat, 2 - 46003 València

ENTRADA

Gratuïta

Categories

Festivals, Fires, Llibres, Plans