Yawners + Meseta

Yawners, el duo madrileny de power pop format per Elena Nieto i Martín Muñoz, torna a València. La cita serà el 5 de novembre en la sala 16 Toneladas.

Publicaren ‘Just Calm Down’, el seu primer àlbum, en 2019, amb el qual exploraven la sonoritat més pop i contundent dels 90s, deixant-se influenciar tant per clàssics como ara Weezer, Pavement o The Breeders, com pels contemporanis Tigers Jaw, Snail Mail o The Beths. Treball que els va portar a donar més d’un centenar de concerts per Espanya, Europa i els Estats Units. Enguany, han tret el segon disc, Duplo, amb diversos segells discogràfics: amb Inpartmaint Inc. al Japó, amb Big Scary Monsters a UK, amb Counter Intuitive als EUA, i amb Montgrí a Espanya. Elena Nieto se centra ací en el concepte de dualitat i «les dificultats de qualsevol jove indecís a l’hora de triar un camí i prendre la millor decisió, per a no naufragar en un món cada vegada més complicat».

Els obriran pas a l’escenari el grup valencià-manxec Meseta, amb una proposta aparentment indie-pop que amaga tendències cap al synth, el surf i el punk.

DATA / HORA

Dissabte, 5 octubre 2022, 22:30

LLOC

16 Toneladas

ADREÇA

Ricardo Micó, 3 - 46009 València

ENTRADA

12€

Categories

Concerts, Música, Plans