Fragments: La idea d’èxit | Markel Redondo

Fragments, el projecte cultural de la Unió de Periodistes Valencians, arrancarà el 3 de novembre amb l’exposició de Markel Redondo, “La idea d’èxit”. El fotògraf basc va ser guardonat amb la Beca Fragments en la seua quarta edició, i aquesta mostra és el resultat del treball realitzat durant un any en diferents llocs del País Valencià. Un assaig fotogràfic que podrà veure’s al MuVIM i que també es publicarà en format llibre.

El projecte aborda la idea d’èxit des del punt de vista del desenvolupament, com una ambició pròpia de les societats, present des de l’aparició de la nostra espècie, adaptant el territori, transformant el seu hàbitat per a garantir la seua supervivència. De tal manera que la seua qualitat de vida millore, si és possible, de manera permanent.

En l’arxiu de Markel Redondo (Bilbao, 1978) s’observa una important quantitat de treballs en els quals aborda, des del paisatge, una sèrie de qüestions que tenen a veure amb la naturalesa del nostre territori. En aquest cas, proposa un recorregut visual per elements que signifiquen la nostra idea de desenvolupament, i es pregunta així què entenem per èxit com a societat.


Fotografies: © Markel Redondo

DATA

Des del 3 de novembre, 2022

LLOC

MuVIM

ADREÇA

Quevedo, 10 - 46001 València

HORARI

Dimarts a dissabte, 10:00-14:00h. / 16:00-20:00h. Diumenges i festius, 10:00-20:00h. Dilluns tancat

ENTRADA GENERAL

2€

Categories

Art, Exposicions, Fotografia, Plans