Eclipsi total

Pont Flotant portarà al TEM, del 3 al 6 de novembre, la seua proposta escènica més recent: ‘Eclipsi total’, una obra sobre la mort, ideada per Àlex Cantó, Joan Collado, Jesús Muñoz i Pau Pons. Ha estat recentment nominada a quatre Premis de les Arts Escèniques Valencianes per l’IVC.

El pas del temps ha sigut sempre un tema transversal en la dramatúrgia de Pont Flotant. En aquest nou treball, interpretat per Àlex Cantó i Jesús Muñoz, la companyia intenta acostar-se a un tema tan delicat, complex, misteriós i ple de tabús com és la mort, per a tractar de reflexionar sobre com gestionem, com reaccionem, com eduquem, com ens preparem davant aquest fet inevitable i irreversible. En definitiva, com vivim sabent que un dia deixarem d’estar vius.

«L’aire es torna fred i el cel comença a enfosquir-se. Diuen que alguns gossos udolen i que les abelles s’amunteguen col·lapsant l’entrada dels seus ruscos. Alguns pardals volen confusos. El temps es para. Tot està en silenci. Tot és fosc. Tot suspés, sense saber què ocorrerà, amb la sensació de què podríem romandre sempre en aquesta nit infinita. Però uns segons més tard, potser uns minuts, o podrien ser anys, generacions, mil·lennis o eons d’existència, el dia arriba de nou. Una profunda emoció ens envaeix i sentim el privilegi d’haver presenciat un fet incomprensible. Hem assistit a l’assaig general d’un possible final».

 

TEASER
DATA / HORA

3 - 6 novembre 2022. Dijous i divendres, 20:00 / Dissabte o diumenge, 19:00

LLOC

Teatre El Musical

ADREÇA

Plaça del Rosari, 3 - 46011 València

ENTRADA

12€

Categories

Escèniques, Plans, Teatre