Ací el meu cos

Jéssica Martín, Ladyfunta, estrena esta setmana ‘Ací el meu cos’, la tercera part d’un cicle de pràctiques escèniques basades en l’exploració des del buit. La peça, gestada dins del programa de residències artístiques Graners de creació, es mostrarà a Espai Inestable del 22 al 24 d’abril i a La Rambleta del 29 d’abril a l’1 de maig.

Després de ‘Play no rules’ i ‘La rebel·lió de les papallones o la primavera que les va parir’, la coreògrafa, directora artística i intèrpret presenta esta proposta multidisciplinària en la qual s’utilitza el cos com a catalitzador i principal eina artística. “Què ens quedarà quan no ens quede res? Com ens afecta cada espai? Coneixem realment el nostre cos, el tacte de la nostra pell?” són algunes de les qüestions que ens planteja la companyia en Ací el meu cos.

«En aquesta nova obra, intente recuperar el meu cos per a compartir-lo en un estat que afavoreix la intimitat i la seua vulnerabilitat», afirma Jéssica Martín. Un cos disciplinat per la seua experiència professional i per tots els espais pels quals ha passat. Per això, «m’he submergit en la memòria d’aquest cos, revisant tot el que va aprendre a moure i tot el que no li van deixar moure. A més, hem creat un dispositiu que potencia la seua presència en l’ací i ara: el meu cos desconeix la música que sonarà en cada funció i les llums que el faran aparèixer i desaparèixer», conclou.

A la creadora l’acompanyen quatre compositores amb unes improvisacions igualment íntimes: Luisa Moya, Isabel Latorre, Vir Roig i Marina Delicado. Completen l’equip el dramaturg Xavier Puchades, l’il·luminador Carlos Hinojosas i la dissenyadora de vestuari Aurea Morán.

Una proposta on el moviment, l’espai sonor, el text i la imatge es fundeixen, dialoguen, discuteixen i distorsionen el temps. Un lloc en el qual es dona protagonisme també al silenci.

DATA / HORA

22, 23, 24 abril 2022. Divendres, 20:00 / Dissabte i diumenge, 19:00

LLOC

Espai Inestable

ADREÇA

Aparisi i Guijarro, 7 - 46003 València

ENTRADA

9€/11€

Categories

Dansa, Escèniques, Música, Performance, Plans, Teatre