Aiko El Grupo + Cora Yako

El dissabte, 16 d’abril, La Pèrgola albergarà els concerts d’Aiko El Grupo i Cora Yako amb motiu de la festa organitzada per Redacción Atómica.

Aiko El Grupo, quartet de punk-pop establit a Madrid i format per Teresa Iñesta, Lara Miera, Bárbara López i Jaime Acosta, va nàixer d’un sentiment comú de despit, el cor trencat i la necessitat de traure tota eixa ràbia sense caure en l’autocompassió ni en la tristesa. Van gravar les seues primeres cançons en Estudios Buran, amb David Baldo, donant com a resultat el primer single: “A mí ya me iba mal de antes”. La seua actitud i descaradura són tot un exercici de joventut i efervescència.

Luis de Oleza, Carlos Sennacheribbo, Daniel Treviño i Pablo Gutiérrez són Cora Yako, una banda d’indie pop, mig mallorquina mig madrilenya, hereua tant del post-punk revival dels 2000 com de la nova ona d’artistes DIY. El resultat, una amalgama de guitarres i sintetitzadors amb la dosis justa de pop. El seu primer àlbum es diu ‘Una de los nuestros’. Per a ells, un futur distòpic és un futur sense distorsió. Gravat entre el local d’assaig i El Castillo Alemán de Carlos Hdez. Nombela, el so balla entre influències de l’indie dels noranta, melodies pop i ritmes punk.

DATA / HORA

Dissabte, 16 abril 2022, 11:30

LLOC

La Pèrgola

ADREÇA

Moll de la Duana, s/n - 46024 València

ENTRADA

5€

Categories

Concerts, Música, Plans