Alto Palancia Lit Fest

Vociferio presenta Alto Palancia Lit Fest, una iniciativa que pretén indagar en la relació entre literatura, naturalesa i ruralitat, fent-se ressò de subgèneres com la liternatura, l’ecopoesia i la divulgació científica. Pavías, Gaibiel, Alcudia de Veo o Geldo, entre altres poblacions castellonenques, acolliran la seua primera edició del 4 al 12 de novembre.

La seua programació, travessada per la consciència ecosocial, reunirà experts en liternatura com ara Joaquín Araújo (col·laborador d’El Bosque Habitado, de Radio3), Luci Romero, Miguel Ángel Vázquez, Isabel Martín, Jorge Riechmann, Ana Noguera i Enrique Falcón; noves veus com les d’Adrián Garra, David Silvestre, Víctor Benavides, Miki Garofalo, Iria Fariñas, Iris Almenara i Elsa Moreno; poetes que han traspassat fronteres (Amelia Díaz Benlliure, Nieves Ponce i Iuliana Apostu); o escriptores de literatura infantil com ara Miguel Alayrach.

La música en directe arribarà de la mà del cantautor i entomòleg alcoià Hugo Mas, els barcelonins Ual·la! i el saragossà Gustavo Giménez. David Trashumante, membre de Vociferio i director del festival, impartirà un taller infantil de poesia; l’actor Pep Laza el farà adreçat a joves, i Isabel Martín a persones majors i dones. Completarà el programa un diàleg entorn de l’obra “Ecocidios. Un poema envenenado”, de Dionisio Cañas.

 

PROGRAMACIÓ

 

DATA

4 -12 novembre 2023

LLOC

Diversos espais

ENTRADA

Gratuïta

Categories

Activisme, Festivals, Plans, Poesia