Amado

Caterva Teatre estrena nou espectacle: ‘Amado’, una història de lluita per la llibertat, protagonitzada per Fernando Soler i Jaume Ibàñez. Nascuda de les residències de Graners de Creació, l’obra podrà veure’s en les dues sales que han col·laborat en el projecte, Rambleta (14 d’octubre) i Espai Inestable (del 21 al 23).

La proposta parteix d’un llarg procés de documentació i investigació d’un fet real, el periple del militar de Borriana que va encapçalar l’alliberament de París de l’ocupació nazi. La companyia ens contarà la vida d’Amado Granell a través de personatges satèl·lits ficcionats que van girar al voltant d’ell i d’un espai escènic compost per objectes que formen un museu vital.

«En l’última escena serà el seu propi net qui ens explique la seua visió de les coses. El seu avi va acabar els seus dies mirant per la finestra, esperant l’alliberament d’Espanya del franquisme», avancen els membres de Caterva Teatre. «Amado és una història de lluita per la llibertat, de somnis i malsons. De decepció. D’immigrants i apàtrides forçosos. De llocs als quals tornar. Amb alguna dosi també d’humor negre».

DATA / HORA

Divendres, 14 octubre 2022, 20:30

LLOC

Rambleta

ADREÇA

Bulevard Sud amb Pius IX - 46017 València

ENTRADA

10€

Categories

Escèniques, Estrena, Plans, Teatre