Animalarios. La fauna ilustrada / Javier Sáez Castán

La llibreria Bartleby acollirà des del 29 de setembre l’exposició ‘Animalarios. La fauna ilustrada’, de Javier Sáez Castán (Premi Nacional d’Il·lustració en 2016).

«Combinacions impossibles de caps, troncs i extremitats nascudes de la cistella d’aquest prestidigitador de la tinta i de la lliure associació d’idees exploren fins als límits la seua eterna fascinació pels éssers de més de dues potes i coberts de pèls, plomes i escates». Una extensa fauna que s’ha convertit amb els anys en la protagonista indiscutible de molts dels seus llibres, com ara Animalario universal del profesor Revillod i Animalario vertical (Ed. Fondo de Cultura Económica), Soñario (Ed. Océano), Extraños (Ed. Sexto Piso) o El armario chino (Ed. Ekaré), entre altres.

La llibreria inaugura així una nova secció d’obra gràfica que actuarà a partir d’ara com una xicoteta galeria d’il·lustració amb artistes com Martín López Lam, Bea Lozano, Riki Blanco, Aitana Carrasco, Núria Tamarit, Cachetejack, ESCIF, Nuppita Pittman, Sophia Martineck, Laoliwa, Xulia Vicente, Negroilustre, Elías Taño o Perrucho.

INAUGURACIÓ

Divendres, 29 setembre 2023

LLOC

Bartleby

ADREÇA

Cadis, 50 - 46006 València

ENTRADA

Gratuïta

Categories

Art, Exposicions, Plans