Eso es como todo Fest

Eso es como todo Fest celebra una nova edició en la sala 16 Toneladas. Nou bandes pujaran al seu escenari la vesprada i nit del dissabte 23 de setembre.

Cachito Turulo. Ernesto Avelino (50% del duo electrònic Fasenuova) presenta nou projecte artístic amb ‘Omayomi’, on desplega un so futurista i sòrdid, hereu del footwork i el drill, i emparentat amb els sons electrònics més avantguardistes.

La Culpa. Pur pop, encomanadís i emocional. Tornades que s’incrusten al teu cap i et persegueixen durant dies. Sentiments tan reals que podrien ser els teus.

Morenas. Amb un bagatge previ amb el seu propi segell (Musagre Tapes Morenas) es una de las formaciones más activas de Alicante. El trio composat per Néstor Sevillano (Futuro Terror), Víctor Ávila i Antonio García.

Fatamorgana. [Foto]. Un dels més interessants nous projectes europeus dins del synth pop/synth wave, en línia directa amb la primera etapa post punk. És el duo conformat per la polonesa Patrycja Proniewska i l’anglés Louis Harding, dos músics que van triar Barcelona com a epicentre creatiu.

Viuda. Quatre asturianes barrejant dark punk amb copla. A colp de castanyola, la condemna i el costat fosc del destí són temes recurrents en les seues lletres, també amb lleugers tocs de reivindicació i macabra ironia.

Sofia. Composicions minimalistes i oníriques, iròniques i crues; amor i ràbia sarcàstics i innocents, mesclats amb motius medievals i mediterranis, sintetitzadors trencats amb campanetes i soroll.

Fantastic Explosion. El seu missatge és clar: reviure la nostàlgia de finals dels 80 i principis dels 90 que aboca del so ‘Madchester’, amb guitarres i beats ballables que van establir la base de l’electrònica rutera i el so Eivissa. No obstant això, no poden evitar deixar-se influenciar per les tendències post-punk que sorgeixen del seu context més pròxim a València (Mausoleo, La Plata).

Antiguo Régimen. Interessant formació nascuda a València que s’aproxima al post punk, la new wave i al pop melancòlic. La banda naix a la fi de 2011, donant-li forma al projecte de manera molt intermitent. No és fins al setembre de 2012 quan queda plenament definit el seu so.

Barrera. Arriben desde Mallorca per a presentar ‘Visiones nocturnas’.

DATA / HORA

Dissabte, 23 setembre 2023, 17:00

LLOC

16 Toneladas

ADREÇA

Ricardo Micó, 3 - 46009 València

ENTRADA ANTICIPADA

20€

Categories

Concerts, Festivals, Música, Plans