10é CIM Sueca – Festival de Cinema Internacional de Merdə

CIM Sueca – Festival de Cinema Internacional de Merdə celebrarà la seua desena edició del 21 al 24 de setembre de 2023.

Es tracta d’un festival unitari de caràcter competitiu destinat a l’audiovisual de baix pressupost, independent i no comercial, amb especial interès per gèneres com la sèrie B, la sèrie Z, el trash, el gore i l’underground. Està organitzat per l’Associació Cultural Per la Segona Llei de la Termodinàmica.

«Aspirem a dinamitzar les iniciatives audiovisuals de la contracultura i donar visibilitat a produccions on primen les ganes, la il·lusió i la creativitat per damunt dels mitjans tècnics i que per tant estan fora dels circuits comercials convencionals. Volem establir-nos com un espai d’encontre i difusió cultural per als inassimil·lables, els contestataris i els creatius lliures de l’audiovisual. L’acrònim CIM també representa precissament això, la cúspide de la muntanya, el vèrtex de l’iceberg, el pic de la muntonada. El cim del femer que formen les obres més maltractades per l’establishment».

CIM Sueca convoca anualment els Premis de Cinemə Internacional de Merdə per a guardonar les creacions més bizarres de l’univers.

 

PROGRAMACIÓ

Imatge: Cartell de ‘Mad Heidi’ (Johannes Hartmann, Sandro Klopfstein. Suïssa, 2022)

DATA

21-24 setembre 2023

LLOC

Centre Municipal Bernat i Baldoví

ADREÇA

Sant Josep, 32 - 46410 Sueca, València

ENTRADA

Gratuïta

Categories

Cinema, Festivals, Plans