We are not Penelope + Perreo Sacro

La sala Carme Teatre tancarà el seu Cicle Escèniques Cuir amb les següents propostes:

We are not Penelope. Sobre la fidelidad
Joele Anastasi, Antonio L. Pedraza i Nuno Nolasco
22 de setembre, a les 20:00 hores

Una peça que utilitza elements visuals per explorar la fidelitat en el context de les relacions entre homes, les quals es poden aplicar i estendre a qualsevol tipus de relació. Inspirada en la figura de Penèlope, com a paradigma de la dona que espera i és fidel al seu marit absent, aquesta obra aprofundeix en temes d’identitat de gènere i relacions personals, des d’un enfocament teatral i performatiu.

Perreo Sacro
Jirafa Rey
23 de setembre (20h) i 24 de setembre (19h)

Espectacle performatiu i musical dins del seu nou projecte personal de la drag ‘Suerte, guapa’. Aquest personatge llançarà el seu nou àlbum ‘Perreo Sacro’, que combina estils musicals com el trap, el reggaeton o el techno, elements audiovisuals i continguts digitals, amb una perspectiva única i lletres incisives, tot això juntament amb danses urbanes, en una proposta multidisciplinària que explora noves formes d’expressar els seus interessos peculiars i la visió d’altres masculinitats.

El Cicle Escèniques Cuir se centra en l’exploració de la identitat de gènere i en la presentació d’identitats no normatives a través de diverses disciplines escèniques habituals de la sala, incloent en aquesta edició dansa, performance, música i teatre.

 

DATA

22, 23, 24 setembre 2023

LLOC

Carme Teatre

ADREÇA

Gregori Gea, 6 - 46009 València

Categories

Activisme, Escèniques, Música, Performance, Plans, Teatre