Arxiu Migrats Dansa

Espacio Inestable proposa per al cap de setmana quatre mostres breus de les peces presentades per Elvira Madrigal, Col·lectiu Tal Vegada, Paula Romero amb Martí Guillem, i Javier J. Hedrosa, a Migrats Dansa 2020. Una nova oportunitat per a veure aquestes propostes, estrenades l’any passat, dins d’aquest cicle organitzat per Proyecto Inestable junt amb els coreògrafs Rocío Pérez, Tatiana Clavel i Santi de la Fuente.

‘Aleshores vaig deixar de parlar’, d’Elvira Madrigal (foto); ‘Inventari’, de Col·lectiu Tal Vegada; ‘Entrar al buit’, de Paula Romero i Martí Guillem; i ‘Què hem fet els últims anys per a oblidar-ho tot?’, de Javier J. Hedrosa, seran les peces que podreu veure del 7 al 9 de maig.

Migrats Dansa presenta en cada edició diversos projectes de joves creadors i creadores del món de la dansa contemporània, quasi tots procedents de València. L’objectiu del cicle és generar un context que done visibilitat a coreògrafs i cogreògrafes del territori que han emigrat a altres països, bé per a continuar formant-se o per a desenvolupar la seua activitat professional a l’estranger, sobretot en l’àmbit europeu.

DATA/HORA

7, 8, 9 maig 2021, 19:00

LLOC

Espacio Inestable

ADREÇA

Aparisi i Guijarro, 7 - 46003 València

ENTRADA

9€/11€

Categories

Escèniques, Plans