Niño de Elche

El Palau de les Arts de València rebrà a Niño de Elche el proper 7 de maig, qui pujarà a l’escenari del Teatre Martín i Soler amb ‘Antología del cante flamenco heterodoxo’ (2018), disc produït per Raúl Fernández Refree.

Vint-i-set temes inspirats en referents com ara el cineasta Val del Omar, l’escriptor antiflamenquista Eugenio Noel, el performer Valcárcel Medina o els cantants Tim Buckley i Mikel Laboa, sense oblidar Lola Flores o músics contemporanis com Shostakovich, Crumb i Manuel de Falla.

Francisco Contreras Molina, artísticament conegut com Niño de Elche, és un dels majors innovadors del flamenc modern. Artista polifacètic, ha evolucionat del cant flamenc a un estil absolutament personal, forjat a partir d’influències del jazz, rap, pop, música electrònica o ritmes llatins, com al seu àlbum ‘Colombiana’ (2019); tot allò que la investigació musical, la inquietud per les arts en general o la situació sociopolítica del seu entorn l’indueix a incorporar als seus treballs, cada vegada més revolucionaris.

Raúl Cantizano (guitarres i percussió) i Susana Hernández (teclats, sintetitzadors i electrònica) acompanyaran l’artista en aquest concert.

DATA/HORA

Divendres, 7 maig 2021, 20:00

LLOC

Palau de les Arts

ADREÇA

Av. del Professor López Piñero, 1 - 46013 València

ENTRADA

30€

Categories

Música, Plans