Barracó 62

La sala Carme Teatre continua amb la seua proposta de recuperació de la dramatúrgia valenciana del segle vint, dins del projecte “Amb el text per damunt”, endinsant-se ara —després de travessar la Segona República i la Guerra Civil— en el teatre de la postguerra. ‘Barracó 62’, escrita per l’alcoià Joan Alfons Gil Albors al 1963, obrirà aquest nou cicle el 3 d’octubre baix la direcció d’Aurelio Delgado.

Partint del pati de butaques, un personatge condueix els espectadors a presenciar la quotidianitat de la vida dels presos a un barracó d’un camp de concentració.

«L’obra, escrita en un valencià normatiu, s’allunya del contingut localista per a situar-se en una esfera més universal que l’emparenta amb l’existencialisme. A partir de l’interrogació sobre el sentit de la llibertat, s’einsereix l’home en un univers advers, on uns personatges arquetípics, que funcionen com a experiment de la condició humana, no tenen escapatòria. Tot plegat remet a un univers en què hi ha diverses maneres de viure sota l’engany d’algú —una mena de déu, anomenat ací “Gott”, que ens evoca el Godot de Beckett— que dirigeix i experimenta fent creure en una sèrie de perills i, d’eixa manera, condiciona l’existència», explica Delgado.

L’elenc d’actors està format per Jaime Linares, Berna Llobell, Àngel Fígols, Daniel González, Juansa Lloret, Robert Roig, Isabel Martí, Paula Miralles, Paula Valero, Yarima Osuma, Borja López Collado i Abu Camara.

DATA/HORA

3-13 octubre 2019, 20:30

LLOC

Carme Teatre

ADREÇA

Gregori Gea, 6 - 46009 València

ENTRADA

9€/11€

Categories

Escèniques, Plans