Berlin Series

La Mutant es trasllada als barris més alternatius de la capital d’Alemanya amb els concerts de música experimental Berlin Series. Un seguit de trobades internacionals on la música improvisada, l’acústica i l’electroacústica seran les protagonistes. La proposta aspira a reflectir l’heterogeneïtat de les pràctiques que conviuen en l’escena berlinesa: el noise, el reduccionisme i l’expressionisme.

El cicle arrancarà el 28 d’octubre amb la sèrie MondMohn, comissariada per Lorena Izquierdo en la galeria d’art Geyger Art Gallery en col·laboració amb Diàleg Obert, i que es caracteritza per l’ús de la veu com a matèria sonora i dels instruments i l’electrònica des d’un punt de vista inusual i experimental.

Kazehito Seki serà l’encarregat d’obrir el programa el proper divendres amb el seu projecte en solitari ‘Self Toxication’. L’artista japonés és un intèrpret de voiz (Organic Voice Noise) que busca el so més nítid deambulant entre el noise i l’hardcore. Li prendrà el relleu el duo format per la tenor saxofonista Malwina Kolodziejczyk i la vocalista, performer i poeta Lorena Izquierdo. Les dues artistes experimenten amb un diàleg dramàtic ple d’humor, mitjançant un amor sonor i psíquic. Posarà el punt final el duo d’improvisació electroacústica format per Paolo Gaiba Riva i Matías Guerra.

El segon lliurament serà el 18 de novembre amb Revuelta Series, creada per a visibilitzar la multiplicitat de l’experimentació i la varietat de manifestacions artístiques més actuals.

DATA / HORA

Divendres, 28 octubre 2022, 20:00

LLOC

La Mutant

ADREÇA

Joan Verdeguer, 22 - 46024 València

ENTRADA

10€

Categories

Concerts, Escèniques, Música, Performance, Plans