Boreal

La família política presenta ‘Boreal’, una peça de teatre per a públic infantil sobre les errades de la Història. L’obra, signada per Guadalupe Sáez i dirigida en clau de clown per Patrícia Pardo, parla d’aquelles parts de les grans fites que mai s’han tingut en compte en els grans llibres d’Història contemporània. Des del descobriment del cinema, passant per la conquesta d’Amèrica o la coronació de l’Everest, ‘Boreal’ reflexiona sobre el lloc que ocupa el relat dels altres, d’aquells i aquelles a qui la Història va presentar com a grans secundaris dins del discurs oficial.

A escena, quatre intèrprets: Mertxe Aguilar, Joana Alfonso, Pau Gregori i Sandra Sasera, els quals treballen a la Biblioteca de la Història, un lloc on s’emmagatzema tot allò que ha succeït, s’ha creat o descobert, per a no oblidar-ho mai.

‘Boreal’ és un cant al pensament crític. Un treball creat per a fer que xiquets i xiquetes posen en valor les seues experiències personals, i sàpien que allò que fan, allò que inventen i allò que creen, també es mereix estar recollit en alguna part. Perquè sense el relat menut, la Història, almenys la nostra, està incompleta.

Podrà veure’s a la Sala Ultramar els dies 3, 4, 7 i 8 de gener.


Foto: Vicente A. Jiménez

DATA / HORA

3, 4 i 7 gener 2023, 18:00 · 8 gener, 12:00

LLOC

Sala Ultramar

ADREÇA

Alzira, 9 - 46007 València

ENTRADA

8€

Categories

Circ, Escèniques, Menuts, Plans, Teatre