Clara Andrés

Continua el cicle ‘Amb veu de dona’, organitzat per Acció Cultural del País València a l’Octubre CCC, amb el concert de Clara Andrés, el 22 d’octubre. Pujarà a l’escenari en companyia d’Estela Tormo, del grup Júlia.

La compositora, guitarrista i cantant d’Oliva es troba actualment preparant un nou disc, del qual ja podrà avançar algun tema. Fins ara, ha publicat tres discos —‘Dies i dies’ (La Fournier, 2008), ‘Huit’ (Chesapik, 2010), i ‘Entrelínies’ (Mésdemil, 2014)— i ha produït, junt amb Júlia, l’àlbum ‘L’eix radical’ (Sotabosc, 2019). Ha obtingut diversos premis Ovidi Montllor i també el primer Premi Miquel Martí i Pol, l’any 2008.

«Clara Andrés és una de les veus més delicioses de la música en valencià, una combinació de cançó d’autora contemporània i elements de pop i folk. A l’Octubre CCC vam tindre el plaer d’acollir-la en el primer cicle musical que realitzàrem, només obrir el centre la tardor de l’any 2006, en un cartell que incloïa artistes com Jabier Muguruza, Fameliars, Horacio Fumero o Marc Cunningham. També va participar en el festival Hostes de l’any 2013 al nostre centre».

 

VIDEOCLIP

 

DATA/HORA

Divendres, 22 octubre 2021, 20:00

LLOC

Octubre CCC

ADREÇA

Sant Ferran, 12 - 46001 València

ENTRADA

Gratuïta amb invitació / octubre.cat

Categories

Concerts, Música, Plans