Cos a Cos (E-111)

La Sala Matilde Salvador de La Nau acollirà l’1 i 2 de desembre ‘Cos a cos (E-111)’, la peça de la companyia valenciana Fil d’Arena Dansa-Teatre que tanca la trilogia escènica ‘LA SAL’.

En ‘La sal que ens ha partit’ (2015) van parlar-nos de les dificultats del viatge i dels murs físics que impedeixen a les persones migrar, mentre que a ‘Salt’ (2017) s’aborda el tema des de la perspectiva de gènere, posant el focus sobre les dones migrants i l’explotació sexual. ‘Cos a cos (E-111)’ (2019) mira de forma crítica cap a la burocràcia.

«Ser d’ací, estar ací, arribar ací. Un concepte qüestionable dins d’un món superpoblat i en continu moviment. Ací, on la sang i la suor són el resultat d’una mescla mil·lenària. On tots fem cua, els d’ací i els d’allà, cos a cos, per a tramitar la paperassa que ens allunya d’allò que som com a espècie i immobilitza el nostre impuls transformador. Nota: E-111 és el nom que rebia anteriorment el formulari per a sol·licitar l’assistència sanitària a Espanya, actualment substituïda per la TSE (Targeta Sanitària Europea)».

TEASER
DATA/HORA

1-2 desembre 2021, 19:00

LLOC

La Nau

ADREÇA

Universitat, 2 - 46003 València

ENTRADA

2€

Categories

Dansa, Escèniques, Plans