Dimitrij Golovanov Trio

Dmitrij Golovanov liderarà el trio que podrà veure’s sobre l’escenari del Jimmy Glass el proper divendres, 16 de setembre. Junt amb ell estaran el contrabaixista Ales Cesarini i el saxofonista Javier Vercher.

Golovanov és un dels pianistes, compositors i professors de jazz més captivadors i prolífics de Lituània. Amb la seua habilitat per manejar el piano de cua, els instruments de teclat i els ordinadors, i coneixent bé la història del jazz, crea un estil singular, des dels clàssics del jazz fins a la música electrònica creativa i experimental distintiva. Un músic versàtil que es mou lliurement entre gèneres i projectes, però el que més li interessa és interpretar composicions originals, que el demostren com un artista contemplatiu i enginyós.

Format a l’Acadèmia de Música i Teatre de Lituania i a la Universitat de Música i Teatre F. Mendelssohn Bartholdy de Leipzig, Dmitrij Golovanov va debutar amb només 12 anys. Més d’una desena d’àlbums conformen la seua discografia, i ha actuat amb diferents col·lectius en festivals com el London Jazz Festival, Pori Jazz, Jazz Jamboree, Leipzig Jazz Tage, Brugge Jazz i el Schleswig-Holstein Festival.

 

CLIP

 

Foto: Sigitas Matulis

DATA / HORA

Divendres, 16 setembre 2022, 22:15

LLOC

Jimmy Glass

ADREÇA

Carrer de Baix, 28 - 46003 València

ENTRADA

7€

Categories

Concerts, Música, Plans