Pa i circ

La companyia Arritmados Circ estrena a Espai Inestable ‘Pa i circ’, un espectacle de circ contemporani inspirat en el llibre ‘La conquesta del pa’ de l’anarquista rus Piotr Kropotkin. La companyia valenciana tractarà de generar un espai de reflexió política entorn del concepte: “Repartir tot, treballar totes i consumir menys”. Estarà en cartell del 15 al 18 de setembre.

«Durant l’Imperi Romà, els governs tractaven de mantindre el poble distret de la política proveïnt-los amb jocs circenses i aliments de baixa qualitat. En la societat actual, capitalista i Occidental, on el concepte de pa i circ es tradueix en la cultura de l’hiperconsumisme i la indústria de l’entreteniment de masses, les dinàmiques que es generen al nostre entorn laboral ens recorden a aquest sistema alienador i esclavista que és necessari abolir».

Idea original: Arritmados. Intèrprets: Julia Martínez, Luis Reche i Hèctor Rodríguez. Direcció i dramatúrgia: Hèctor Rodríguez. Ajudantia direcció i dramatúrgia: Julia Martínez. Assesorament coreogràfic: Roseta Plasencia. Disseny audiovisual: Elisa Martínez. Disseny d’il·luminació: Mateo Martínez. Rigging: Gastón Párraga. Escenografia: Taller la Civera.

DATA / HORA

15-18 setembre 2022. Dijous i divendres, 20:00h / Dissabte i diumenge, 19:00h

LLOC

Espai Inestable

ADREÇA

Aparisi i Guijarro, 7 - 46003 València

ENTRADA

8€/10€

Categories

Activisme, Circ, Escèniques, Plans