El monstruo de las dos espaldas

Continua el cicle Carme’n’Dansa, aquesta setmana de la mà de la companyia madrilenya La Phármaco, que porta a la sala valenciana la seua peça ‘El monstruo de las dos espaldas’, de Luz Arcas. Una obra inspirada en El Banquet de Plató, en concret, en el mite de l’androgin narrat per Aristòfanes.

La creadora escènica i ballarina (també a la direcció, dramatúrgia i espai escènic) confecciona la coreografia al costat de Koke Armero, la qual interpreten Danielle Mesquita i Paula Montoya.

«Volem portar el desig al moviment. Construir la dansa del desig i la seua malaltia. Dos cossos que s’entreguen sense condicions, fins a perdre la seua forma, fins a deformar-se en un monstre de dues esquenes. Habiten l’excés de la seua nova anatomia. Volem ballar el desgast del desig, sotmetre al monstre en succeir-se el temps, ballar el trànsit de la trobada al desacord físic, per a detindre’ns en la fractura: el retorn de cada cos a la seua anatomia única. Tot sol, cada cos balla el seu rèquiem. Un plor per la meitat perduda. L’acte desesperat d’estimar el que es troba lluny».

 

TEASER
DATA

10-11 desembre 2021

LLOC

Carme Teatre

ADREÇA

Gregori Gea, 6 - 46009 València

FUNCIONS

Divendres, 20:00 / Dissabte, 19:00

ENTRADA

10€

Categories

Dansa, Escèniques, Plans