El muro

  Del 29 de març al 7 d’abril, al Teatre Principal de València, podrem veure el nou muntatge de la companyia valenciana La Teta Calva, ‘El muro’, amb text de María Cárdenas i Xavo Giménez.

  Interpretat per Carles Chiner, Leo de Bari, Merce Tienda i Xavo Giménez, ‘El muro’ «és un relat de portes tancades i olor a cansalada, una comèdia asfixiant i musical en la qual els personatges es plantegen si derrocar-lo, escalar-lo o veure’l envellir», expliquen.

  «A Rosi tots la coneixen però ningú la saluda. Un dia va escapar i no va tornar. Va quedar ancorada en un motel entre Conca i Madrid, o entre Madrid i Conca, segons es mire. Rosi va obrir la porta de la 251 i va trobar-hi un mur. Va pujar les persianes, i li va passar el mateix. I allà es va quedar, decidint si aniquilar el món o aniquilar-se ella», resa la sinopsi.


  Direcció: Xavo Giménez. Música: Carles Chiner. Il·luminació: Marc Gonzalo. Vestuari: Joan Miquel Reig. Escenografia i disseny: Xavo Giménez. Fotografia i ajudant de direcció: María Cárdenas. Producció: La Teta Calva.

  DATA

  29 març - 7 abril 2019

  FUNCIONS

  Dijous a dissabte, 20:00 / Diumenge, 18:00

  LLOC

  Teatre Principal

  ADREÇA

  Barques, 15 - 46002 València

  ENTRADA

  12€/16€

  Categories

  Escèniques, Plans