Merienda de negros

Jaime Conde-Zalazar, Pablo Herranz i Álvaro Frutos presentaran el 28 i 29 de març, a Espai Inestable, ‘Merienda de negros’, una peça —en procés de creació— que els converteix en un sol cos per a ballar-li a l’amor a través del moviment i la paraula.

«Aquest projecte portava en l’aire uns anys. Estava en estat gasós, com una intuïció capritxosa que anava i tornava deixant rastres d’informació. Ara, ha arribat el moment. Un cos sol abstret en un detall de les coses xicotetes del món. Un cos que es llança a ballar cançons d’amor. Aquesta és la imatge que ha servit de punt de partida. D’una banda, ens acostem al moviment com a so: dansa que es transforma en cant; d’una altra, la veu pronunciant detalls d’amor. Finalment, la paraula que interromp i crea presències, que invoca als que habiten en llocs no sempre visibles», expliquen.

«L’expressió “merienda de negros” fa referència, d’una forma descaradament incorrecta, a un estat d’intens desordre i profunda confusió. No és el caos. Més aviat es tracta d’una celebració que es deslliga portant-se per davant tot allò conegut i deixant-nos a la vora de l’abisme. El llenguatge legitimat no serveix. Però la veu és necessària per a un dir que és més un cantar; el cos fa falta per a un ballar que és més un follar; i el verb apareix per a un escriure que és més un caure».

DATA/HORA

28-29 març 2019, 20:00

LLOC

Espai Inestable

ADREÇA

Aparisi i Guijarro, 7 - 46003 València

ENTRADA

8€/10€

Categories

Escèniques, Plans