Enlluernador

Espacio Inestable acollirà, del 22 al 24 d’octubre, l’estrena absoluta de la nova creació de La Coja Dansa, ‘Enlluernador’, una coreografia col·lectiva dirigida per Santi de la Fuente.

«L’única forma de veure les llums minoritàries és apagant la llum que ens llança el poder i mirant amb un angle diferent. L’excés d’il·luminació no ens permet accedir a la fantasia, l’erotisme i el desig, que necessiten créixer a la foscor. Ajustem els ulls, baixem les llums i ens permetem ballar amb allò que viu a les nostres zones d’ombra. Creem una ombra comú, sempre fràgil, sempre intermitent, sempre titil·lant, plena de potència, fugint de l’enlluernament al que estem sotmesos».

Direcció: Santi de la Fuente. Direcció artística: Raúl León (UPV). Coreografia i interpretació: Marta García, Paula Romero, Iván Colom, Guillermo Llorens i Santi de la Fuente. Poesia i interpretació: Elsa Moreno. Il·luminació: Diego Sánchez. Escenografia: Raúl León i Los Reyes del Mambo. Espai Sonor: Mendoza. Música: Heezen. Producció: Pepín Zurriaga. Imatge i disseny: Pepín Zurriaga.

DATA

22-23-24 octubre 2021

LLOC

Espacio Inestable

ADREÇA

Aparisi i Guijarro, 7 - 46003 València

FUNCIONS

Divendres, 20:00 / Dissabte i diumenge, 19:00

ENTRADA

10€

Categories

Dansa, Escèniques, Plans