Festival Desllunat / 17é Pop al carrer

El festival Desllunat – Pop al carrer, promogut per LaCasaCalba i l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, torna un any més al Parc del Llac per a celebrar la seua 17a edició.

Enguany, el cartell el conformen els grups Júlia, Marala i Pete Lala. A més, el festival comptarà amb el seu peculiar i particular mestre de cerimònies, El Triangulista, i es disposarà un gastroespai per arrodonir aquesta experiència musical sense sostre a la vora de la mar.

‘Casa’, el tercer disc de Júlia, és l’últim i més honest testimoni d’aquesta teoria: “L’originalitat consisteix fonamentalment a tornar a l’origen”. Aquest àlbum és un llenç al passat amb sons del present; un just monument al clàssic retorn als orígens, però des del menys comú dels llocs i fins al més elemental i profund de la seua creació.

Marala presentarà ‘A trenc d’alba’, el seu primer treball discogràfic. Un aplec de composicions pròpies que giren l’ullada cap als cants de la terra. Veus de tradició, de proximitat i de nuesa es barregen amb guitarres i instruments de percussió tradicionals. Una proposta d’arrel, lluminosa i trencadora, que respira amb alens femenins.

Pete Lala busca una nova sonoritat dins del panorama actual de la música en valencià. Amb influències d’allò més diverses i lletres en valencià, utilitzen armonies modernes, canvis rítmics, poliritmies i tot tipus de recursos, per tal de buscar un so personal i innovador. Aquest nou projecte busca la barreja d’estils, que van des del jazz més tradicional, fins a les sonoritats més modernes de Robert Glasper o Jacob Collier.

L’entrada és gratuïta amb reserva prèvia.

 

 

DATA/HORA

Dissabte, 17 juliol 2021, 20:00

LLOC

Parc del Llac / Tavernes de la Valldigna

ENTRADA

Gratuïta amb reserva

Categories

Festivals, Música, Plans