Hammamturgia

Societat Doctor Alonso presentarà ‘Hammamturgia’ a La Mutant, el 22 i 23 d’octubre. Una proposta experimental —entre la dansa, el teatre i la pintura— que “fa refèrencia a les condicions atmosfèriques que produeixen la transformació d’una obra”.

La plataforma escènica d’investigació i producció, creada pel director i dramaturg barceloní Tomàs Aragay i la coreògrafa i ballarina il·licitana Sofia Asencio, indaga en les modificacions que provoca situar alguna cosa fora del seu lloc, àmbit o espai propi, tant en la gramàtica constitutiva de les obres com en la percepció dels espectadors. ‘Hammamturgia’ no és una excepció. Amb aquesta creació d’arts vives exploren la transformació de l’espai quan diferents cossos hi conviuen simultàniament. La Mutant es convertirà, doncs, en un gran camp d’acció, ple d’humor, paradoxes i bellesa, on s’observarà la relació del públic amb les obres d’art.

La peça —interpretada per Sofía Asencio, l’artista plàstica Beatriz Lobo, Kim Kidows i Ana Cortés— és una successió d’accions sense text, on l’espai s’anirà construint a la vista dels assistents, eixint del seu rol d’obervador neutral. Junts aniran transformant el teatre, a poc a poc, en un altre lloc. Aforament limitat per funció a 55 persones.

DATA / HORA

22-23 octubre 2022, 20:00

LLOC

La Mutant

ADREÇA

Joan Verdeguer, 22 - 46024 València

ENTRADA

12€

Categories

Escèniques, Performance, Plans