Jaime Hayon: InfinitaMente

El Centre del Carme Cultura Contemporània acollirà fins al 16 d’abril de 2023, i per primera vegada a l’Estat espanyol, una gran retrospectiva de l’obra de l’artista i dissenyador Jaime Hayon, per a conèixer el seu univers personal i el seu procés de creació.

Una selecció de les seues peces més emblemàtiques, on també s’inclouen treballs inèdits com ara ‘Masquemask’, ‘Mesamachine’ o ‘Mediterranean Digital Baroque’, així com obra pictòrica i escultòrica de gran format.

Hayon (Madrid, 1974) va establir el seu estudi a València en 2001, comptant amb oficines a Barcelona i Treviso, Itàlia. Entre els seus clients hi trobem empreses com BD Barcelona, ​​Cassina, Fritz Hansen, Parachilna, Swarovski, Bisazza, Lladró, o Baccarat. El seu treball ha aparegut a les publicacions d’art i disseny més prestigiosos del món. Ha guanyat nombrosos premis, entre ells l’Elle Decoration International Design Awards, i ha estat reconegut per la revista Times com un dels creadors més influents i visionaris de l’última dècada.

DATA

22 setembre 2022 - 16 abril 2023

LLOC

CCCC

ADREÇA

Museu, 2 - 46003 València

ENTRADA

Gratuïta

Categories

Art, Exposicions, Plans, Plans de la setmana