Història d’un senglar

El Teatre El Musical acollirà l’estrena a València de l’obra ‘Història d’un senglar (o alguna cosa de Ricard)’, escrita i dirigida pel dramaturg uruguaià Gabriel Calderón, i protagonitzada per l’actor Joan Carreras. Una coproducció de Temporada Alta i Grec-Festival de Barcelona, guardonada amb un Max i dos premis Butaca, que podrà veure’s el 12 i 13 de febrer a la sala del Cabanyal-Canyamelar.

«Un actor s’enfronta al repte d’interpretar Ricard III, el monarca despietat de la tragèdia de William Shakespeare. Porta tota la vida fent papers secundaris i pensa que mereix aquesta oportunitat. Tanmateix, considera que la resta de l’elenc no està a la seua altura i no li agrada res del que li proposa el director. Durant la construcció del personatge, les afinitats entre l’actor i el monarca anglès comencen a aflorar. Tots dos són ambiciosos i intel·ligents. Com Ricard III, el Joan no es conforma amb poc, té ànsia de poder i no està disposat a perdre el temps amb actors tous, hipersensibles o mediocres. A mesura que s’entrellacen les seues històries de vida, la relació entre l’actor, el personatge i l’espectador esdevé cada vegada més estreta».

‘Història d’un senglar (o alguna cosa de Ricard) gira al voltant dels mecanismes de poder contemporanis, el desig i el ressentiment, i proposa una reflexió sobre els límits de l’ambició humana.

TRÀILER
DATA/HORA

12-13 febrer 2022, 19:30

LLOC

Teatre El Musical

ADREÇA

Plaça del Rosari, 3 - 46011 València

ENTRADA

12€

Categories

Escèniques, Plans, Teatre