RomeroMartín

El Teatre El Musical acollirà el divendres, 11 de febrer, un concert gratuït de RomeroMartín en col·laboració amb l’IVAM, com a part de les activitats paral·leles a “Ensayos sobre lo cutre”, una exposició que parteix del treball del “performancer”, poeta i activista polític i cultural Miguel Benlloch.

El gadità Álvaro Romero és un incansable picaflor que vola de la visceral poètica de Lorca a l’expressionisme incòmode de Val del Omar. Per a ell, l’art és promiscu per naturalesa. Transgressor, aventurer i dinamitador de gèneres, Romero és l’Unabomber del flamenc 2.0, un experimentador nat cridat a desafiar prejudicis amb la temprança de qui es considera home, dona i veu al mateix temps.

Ha col·laborat amb artistes del gènere com Dorantes, Rosario Toledo, Ángel Atienza, Raúl Cantizano, Pedro Jiménez (Los Voluble) o Cristina Hall, i amb creadores d’altres disciplines com la dramaturga, directora escènica i intèrpret Angélica Liddell.

Partint de la rotunda base electrònica d’herència Warp, quasi industrial, del productor i DJ malagueny Toni Martín, i amb els cants tradicionals d’Álvaro Romero, apuntalats sobre lletres de poetes homosexuals com el xilé Pedro Lemebel, RomeroMartín ens proposen un viatge sense frens per l’abisme que separa a l’amor de l’odi.

VIDEOCLIP
DATA/HORA

Divendres, 11 febrer 2022, 20:00

LLOC

Teatre El Musical

ADREÇA

Plaça del Rosari, 3 - 46011 València

ENTRADA

Gratuïta amb invitació

Categories

Activisme, Concerts, Música, Plans