La casa de les aranyes

El Teatre Principal de València acollirà, del 14 al 23 de febrer, l’estrena absoluta de ‘La casa de les aranyes’, una obra escrita per Paco Zarzoso i dirigida per Lurdes Barba i el propi autor.

El text —un encàrrec del Teatre Nacional de Catalunya i l’Institut Valencià de Cultura— parla de «la desolació d’unes vides distanciades del contacte amb la resta de la societat, i fortament marcades per les cicatrius que els lliguen als seus records més incòmodes».

Verónica Andrés, Francesc Garrido, Pep Ricart, Àgueda Llorca, Rosa Renom, Santi Ricart donaran vida als personatges d’esta peça de «fràgil delicadesa», al voltant d’una escenografia dissenyada per Max Glaenzel. La música original i el vestuari han estat creats pels valencians Isabel Latorre i Josán Carbonell, respectivament.

Sinopsi: A la vora d’un pantà s’alça un edifici quasi abandonat, en el qual durant bastant temps només han viscut algunes aranyes descomunals. El clima de la comarca va canviar radicalment quan la construcció de la presa hidroelèctrica va submergir en l’oblit el poble més proper. Des de llavors, els pocs habitants de la zona lluiten per superar la seua complicitat més o menys directa en la destrucció d’aquells paratges, mentre els caçadors furtius amenacen cada dia la seua tranquil·litat.

TRÀILER
DATA

14 - 23 febrer 2020

FUNCIONS

Dijous a dissabte, 20:00 / Diumenge, 18:00

LLOC

Teatre Principal

ADREÇA

Barques, 15 - 46002 València

ENTRADA

12€/18€

Categories

Escèniques, Plans