Què passa amb els insectes després de la guerra / Escif

El Centre del Carme Cultura Contemporània ens convida, el 20 de febrer, a la inauguració de ‘Què passa amb els insectes després de la guerra’, una exposició de l’artista urbà Escif.

«La mostra revela, des del romanticisme inquiet d’un jardí mecànic, el diàleg entre pulsions de creació i pulsions de destrucció que subjau a totes les propostes de món. Des del relat de la guerra, Escif articula un concert sorollós en el centre d’un espai de silenci que assenyala que, malgrat tot, és possible continuar naixent», explica Teresa Juan, comissària de l’exposició.

Javier Gallego i el seu equip faran el programa Carne Cruda (Radio 3) en directe des del CCCC, a partir de les 19:00 hores. Baix el títol “Arte y guerra. Creación y destrucción de una obra”, centraran la seua conversa en el projecte d’Escif, autor també de la falla de l’Ajuntament de València d’enguany: «Ens embarcarem en un viatge sonor pel procés de creació d’una obra d’art, amb els protagonistes de cada etapa, des de la filosofia que motiva un projecte artístic fins a la fabricació de cada peça i la instal·lació final. Un camí que recorrerem també amb la música de Ciudad Jara, el potent projecte de Pablo Sánchez, líder i compositor de La Raíz, en el qual explora la poesia i la cançó d’autor des del rock i la denúncia».

El compositor i intèrpret belga Manu Louis també se sumarà a aquesta festa inaugural per a presentar Magic Plano, el seu disc més recent, amb el qual ha col·laborat Escif.

DATA

20 febrer - 26 abril 2020

LLOC

Centre del Carme

ADREÇA

Museu, 2 - 46003 València

ENTRADA

Gratuïta

Categories

Exposicions, Plans