La sort

Fa unes setmanes, dins de la nostra secció Dramàtica, ressenyàvem ‘La sort’ de Juli Disla, obra publicada per la Fundació SGAE en la seua col·lecció TeatroAutor 2020. Com déiem, el muntatge de la peça —posat en peu per la companyia Pérez&Disla— va estrenar-se el passat mes de novembre al Paranimf de la Universitat Jaume I de Castelló. Ara arriba a València: del 4 al 7 de març podrà veure’s al Teatre Rialto.

«‘La sort’ és un espectacle escènic creat des de la pròpia experiència com a família homoparental i interracial. Una peripècia emocional i vital però també un llarg camí administratiu i judicial que té com a finalitat formar una família. L’adopció és un procés en el qual importa sempre el benefici de la persona menor per damunt de qualsevol altre interés. Té com a objectiu buscar-li una família. Estableix un tipus de filiació diferent a la biològica: la filiació afectiva. El o la menor necessita una família. Les persones adoptants la desitgen».

Intèrprets: Juli Disla, Jaume Pérez. Dramatúrgia: Pérez&Disla. Text: Juli Disla. Direcció: Jaume Pérez Roldán, Toni Agustí, Santiago Ribelles. Producció executiva: Pilar Garrigues. Disseny de visuals i grafisme: Flexatowa / Juan Pajares. Disseny de llums: Marc Gonzalo. Espai sonor: Carlos Gorbe. Fotografia: María Cárdenas. Tècnic: David Sánchez. Distribució: A+ Soluciones Culturales.

RESSENYA DRAMÀTICA

 

DATA/HORA

4-7 març 2021, 19:00

LLOC

Teatre Rialto

ADREÇA

Plaça de l'Ajuntament, 17 - 46002 València

DURADA

70 minuts

ENTRADA

8€/16€

Categories

Escèniques, Plans