Lugares comunes, de Víctor Visa

Lanevera Ediciones emprèn una nova aventura amb la gestió d’una galeria d’art al carrer Puerto Rico de Russafa. Lanevera Gallery s’inaugurarà el 19 de setembre amb l’exposició ‘Lugares comunes’, de l’il·lustrador Víctor Visa. Al llarg de la temporada 2019-2020 acollirà un total de cinc mostres que, a càrrec dels propis artistes, aniran acompanyades de diversos tallers.

El projecte, capitanejat per Jussi Folch i Rafa Mölck, comptarà amb el suport de Cristina Chumillas, directora artística de la recentment desapareguda Pepita Lumier.

Lugares comunes «és una sèrie de paisatges de tall surrealista per la seua ambigüitat, plens d’objectes i cossos descontextualitzats que projecten ombres sobre el fons blanc», expliquen. «Des d’una perspectiva social, reflecteix la inèrcia col·lectiva, com la humanitat es comporta de forma poc sorprenent, arribant a reunir-se en un espai per a compartir un problema comú i acabar resolent aquest dilema de la manera més previsible. Des de temes com la mort, la infància, la política o l’estat, Visa fa una anàlisi generalitzada de la naturalesa humana i la falta de pensament crític que porta a les multituds a comportaments mecànics».

DATA

19 setembre - 31 octubre 2019

LLOC

Lanevera Gallery

ADREÇA

Puerto Rico, 46 - 46006 València

ENTRADA

Gratuïta

Categories

Exposicions, Plans