Les Saurines

El Teatre Rialto acollirà, del 12 de novembre al 12 de desembre, l’estrena a València de la nova producció de l’Institut Valencià de Cultura: ‘Les Saurines’, una obra escrita i dirigida per Mafalda Bellido.

Les Saurines és la història d’un poble que s’ha quedat sense aigua. La història d’un camp d’ametlers, i del llegat de les dones d’una família i un pèndol que travessa el temps. D’allò que està ocult baix la terra, dels secrets i les coses que amaguem i que inevitablement, afloren un dia qualsevol, vulguem o no, com l’aigua d’un brollador.

Bellido ha comptat amb Sergio Serrano i Carmen María Serrano com a ajudant i auxiliar de direcció, respectivament, i amb Pepa Cases com a assessora de moviment. A escena, huit intèrprets: Begoña Tena, Empar Canet, Cristina García, Estela Martínez, Arianne Algarra, Raúl Ferrando, Sergio Ibáñez i Fernando Soler. Completen l’equip Joan Sabas (escenografia), Ximo Olcina (il·luminació), Sara Recatalà (vestuari), Manel Brancal (música i espai sonor), Josán Carbonell (caracterització), Assad Kassab (cartell), Vicente A. Jiménez (fotografia), i Senina Moreno (vídeo).

En la gravació de la banda sonora han participat els músics Toni Porcel, Celso Sorribes, Javier Llopis, Michel Llorens, Natxo Navarro i Jesús Gimeno.

DATA

12 novembre - 12 desembre 2021

LLOC

Teatre Rialto

ADREÇA

Plaça de l'Ajuntament, 17 - 46002 València

FUNCIONS

Dimecres, dijous i diumenge, 19:00 / Divendres i dissabte, 20:00

ENTRADA

12€

Categories

Escèniques, Plans, Teatre