Libración

Vint-i-cinc anys després de la seua estrena absoluta a la Sala Beckett de Barcelona, Hongaresa de Teatre i La Zafirina tornen a posar en peu ‘Libración’, una obra escrita per Lluïsa Cunillé, publicada al 1992. En aquesta ocasió està dirigida per Lola López, actriu al primer muntatge junt a Lina Lambert, i interpretada per Mafalda Bellido, Blanca Martínez i la violinista Luisa Moya.

Aquesta nova peça és el resultat d’una residència de creació a la sala Carme Teatre —on es mostrarà del 21 al 24 de març— que s’estrenarà oficialment a Sagunt el proper 1 de juny.

«A través de la trobada de dues dones en un parc, a mitjanit, ‘Libración’ ens parla de la soledat, de l’anonimat, de la necessitat de l’altre, de la lluita per comunicar-se, factors més que patents en una societat com la nostra tan tecnològica i aïllant. Una trobada que es repeteix amb la sola presència de la lluna com a testimoni. Una relació entre dos éssers que es necessiten i que oscil·la com una balança que ambdues lluiten per equilibrar», expliquen.

 

DATA/HORA

21-24 març 2019, 20:30

LLOC

Carme Teatre

ADREÇA

Gregori Gea, 6 - 46009 València

ENTRADA

10€

Categories

Escèniques, Plans