Paterland

Del 21 al 24 de març, podrem veure a Espai Inestable ‘Paterland’, una obra de dansa-teatre documental creada i interpretada per Natalia D’Annunzio, Carmen Meinhof, Mauro Molina i Aurora Diago.

Una reflexió escènica de tres dones i un home sobre el seu primer referent masculí: el pare. La presència o l’absència de pare que, inevitablement, marca la nostra relació amb la masculinitat.

«Encara que tradicionalment la perspectiva de gènere s’ha associat amb les dones, des d’aquesta perspectiva també s’han abordat les pràctiques familiars, laborals, personals i afectives dels homes —explica la companyia—. Si bé el feminisme i el moviment queer van assumir fa temps que el gènere és una construcció cultural o performativa, com va afirmar Butler a principis dels noranta, la masculinitat continua sent un imperatiu en la vida dels homes. Tradicionalment, s’ha entés com un valor universal que queda expressat principalment en la seua oposició i dominació del femení, per això entenem que deconstruir-la llançarà llum sobre qui som en realitat, independentment del nostre gènere».


Música original: Micaela Carballo. Fotografia: Alain Dacheux, José Vicente González. Il·luminació i audiovisuals: Natalia D’Annunzio, Carmen Meinhof, Mauro Molina, Aurora Diago. Disseny gràfic: Arantxa Bonillo.

DATA/HORA

21-24 març 2019, 20:00

LLOC

Espai Inestable

ADREÇA

Aparisi i Guijarro, 7 - 46003 València

ENTRADA

8€/10€

Categories

Escèniques, Plans