Los inescalables Alpes, buscando a Currito

La Chachi portarà al TEM, el diumenge 3 de març, el seu projecte ‘Los inescalables Alpes, buscando a Currito’, guardonat amb el Premi Godot 2022 al Millor espectacle de dansa.

Des de 2008, l’artista malaguenya distorsiona el tradicional llenguatge flamenc per acomodar-lo al seu genuí estil, on la hibridació és la norma. En aquesta ocasió, l’acompanyen tres músics en escena: Lola Dolores al cante, Francisco Martín a la guitarra i Isaac García a la percussió. Cristian Alcaraz signa el text i Alberto Cortés acompanya en les labors dramatúrgiques. L’actriu i balladora expressa la recerca de l’amor, allunyat d’una consideració romàntica, en el segle XXI. Escalar és ací un verb que s’empra com a símbol de superació, al costat de la vella idea de romeria.

Ací, el flamenc es troba amb el krump, ball urbà caracteritzat per la seua gran expressivitat, la llibertat innegociable i l’energia irresistible. El resultat és una batalla entre dues tradicions, una antiga, una actual, salve rociera i mirada en el present.

 

TEASER
DATA / HORA

Diumenge, 3 març 2024, 19.00

LLOC

Teatre El Musical

ADREÇA

Plaça del Rosari, 3 - 46011 València

ENTRADA

10€

Categories

Dansa, Escèniques, Plans