6é Maniàtic – Festival Internacional de Cinema Fantàstic

El cinema coreà i de catàstrofes protagonitzarà l’oferta de curts i llargmetratges de la 6a edició del Maniàtic, Festival Internacional de Cinema Fantàstic, que se celebrarà del 21 al 26 de novembre als Babel.

‘Rubikon’, de Magdalena Lauritsch; ‘Emergency Declaration’, de Han Jae-Rim; ‘La paradoja de Antares’, de Luis Tinoco; ‘Project Wolf Hunting’, de Kim Hong-Sun, i ‘Vesper’, dirigida per Kristina Buozyte i Bruno Samper, són els cinc llargs que competiran en la secció oficial. Totes han sigut projectades a Cannes i d’altres festivals, on han obtingut diferents premis.

A més, entre els 25 curtmetratges de la secció oficial —seleccionats entre quasi huit-cents i provinents d’Espanya, Irlanda, el Regne Unit, França, l’Índia, Suïssa, els EUA, el Canadà, l’Iran, Suècia, Eslovènia, Noruega i Bèlgica— el comité organitzador del festival ha destacat tres: ‘Transfer’, del director belga Jonas Govaerts; ‘El cinturón’, del valencià Bruno Marín; i ‘You’re dead, Helen’, del francés Michiel Blanchart, una comèdia de terror preseleccionada als Oscar i nominada als César.

Paral·lelament a les projeccions oficials en Cines Babel, diversos espais com ara Tulsa Café, Kaf Café i l’Auditori Germanies de Manises acolliran les activitats complementàries

Els premis es lliuraran el dissabte, 26 de novembre, al Centre Cultural La Beneficència.

PROGRAMACIÓ

DATA

21-26 novembre 2022

LLOC

Cines Babel

ADREÇA

Vicent Sancho Tello, 10 - 46021 València

Categories

Cinema, Festivals, Plans