Los farsantes

El TEM acollirà el 25 i 26 de novembre l’estrena a València de ‘Los farsantes’, una comèdia teatral de Pablo Remón —amb la col·laboració de Violeta Canals—, que reflexiona sobre l’èxit, el fracàs i els papers que encarnem en la ficció i fora d’ella. L’obra està interpretada per Javier Cámara, Francesco Carril, Marina Salas i Nuria Mencía.

‘Los farsantes’ conta la història de dos personatges relacionats amb el món del teatre i el cinema: una actriu estancada i un reeixit director de pel·lícules comercials. Tots dos estan connectats per la figura del pare d’ella, un director cinematogràfic de culte als anys huitanta que viu desaparegut i apartat del món.

«Pablo Remón torna al Teatre El Musical, en aquesta ocasió amb ‘Los farsantes’, una comèdia enginyosa i intel·ligent que aborda l’autenticitat com a eix central i la sobredimensionada creació artística amb una posada en escena que recull a la perfecció el seu segell d’identitat», exposa el director artístic del Teatre El Musical.

Formulada com a diverses obres en una, cadascuna de les històries té un estil, un to i una forma particulars. «Totes aquestes històries es conten en paral·lel, s’alimenten les unes a les altres, són espills dels mateixos temes. El conjunt està construït amb capítols que són, en alguna mesura, independents, i que formen una estructura més pròxima a la novel·la que al teatre. La intenció és que l’obra siga una narració eminentment escènica, però d’aspiració novel·lesca i cinematogràfica», avança Remón, Premi Nacional de Literatura Dramàtica en 2021 por ‘Doña Rosita, anotada’.


Foto: Pablo Ramos Escolà

DATA / HORA

25-26 novembre 2022, 20:00

LLOC

Teatre El Musical

ADREÇA

Plaça del Rosari, 3 - 46011 València

ENTRADA

12€

Categories

Escèniques, Estrena, Plans, Teatre