Natsu València Live

  La Fundació Japó, el Consolat General del Japó a Barcelona, Nozomibashi i Cooljapan.es coorganitzen amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de València el Natsu València Live, on quatre músics de la música tradicional nipona saludaran l’estiu (o natsu) el 14 i 15 de juny.

  El percussionista, actor i productor de Tokio Keita Kanazashi va debutar al 2001 tocant el taiko al grup Ha-ya-to. Va formar-se en dansa nihon buyo amb el mestre Hanayagi Eisuke. Ha col·laborat amb Tazaemon Mochizuki acompanyant musicalment peces de teatre kabuki.

  La percussionista i flautista Tomoko Takeda, especialista en fusionar el taiko, el shinobue i el nohkan, va formar part del grup Kodô. Amb els temps va centrar-se en les músiques d’acompanyament edobayashi matsuribayashi, vinculades al teatre.

  Tetsurô Naitô, també expercussionista del grup Kodô, ha col·laborat amb destacats artistes del Japó com ara els germans Yoshida i DJ Krush.

  El llaütista Hibiki Ichikawa, destacat intèrpret de tsugaru shamisen, va participar al 2016 en l’enregistrament de la banda sonora de la pel·lícula d’animació ‘Kubo i les dues cordes màgiques’, guanyadora d’un premi BAFTA.

  DATA

  14-15 juny 2019

  LLOC

  Regidoria de Joventut

  ADREÇA

  Campoamor, 91 - 46022 València

  ENTRADA

  Gratuïta

  Categories

  Festivals, Música, Plans