No te salves

A Tiro Hecho, amb motiu del seu 8é aniversari, recupera estos dies un dels seus primers muntatges: ‘No te salves’, un homenatge a Mario Benedetti. Amb direcció de Carla Chillida, aquesta peça —interpretada per ella junt a Bruno Tamarit i Pep Laza— està inspirada en alguns textos del poeta i escriptor uruguaià.

La companyia valenciana pretén avivar la flama poètica i humana de Benedetti: «Com a poeta d’un segle, les possibilitats teatrals són interminables, així que s’ha optat per una relectura no solament de la seua obra, sinó també de la seua vida; del bagatge al llarg d’un perllongat exili, de la fugida, del compromís amb les causes d’Amèrica Llatina i de l’agredolça tornada al Paisito expliquen. L’imaginari de Benedetti, ens porta des d’un Montevideo “verd i amb tramvies”, fins a la llum mediterrània de Mallorca, de la poesia a la prosa, de l’amor a la mort, i del comunisme a la solitud. Tant en la seua vida personal, com en la literària, a voltes indissoluble l’una de l’altra, el poeta ens ofereix d’una manera senzilla la possibilitat de somiar amb altres mons possibles, amb amors impossibles, amb exilis exteriors i interiors…, i en definitiva, amb tot un conjunt d’ingredients que ben assaonats, rossejats i bullits a foc lent donen lloc a una recepta escènica amb sabor a admiració, a càlides paraules i a graciosos moviments d’una dansa que flueix entre els versos d’un geni tranquil».

Podreu veure-la a Espai Inestable el 15 i 16 de juny. El dia 14, a les 20:00 hores, hi haurà una festa d’aniversari a La Internacional Teatral (carrer de l’Uruguai, 69).

DATA/HORA

15-16 juny 2019, 20:00

LLOC

Espai Inestable

ADREÇA

Aparisi i Guijarro, 7 - 46003 València

ENTRADA

8€/10€

Categories

Escèniques, Plans