No Fi

Espai Inestable acollirà ‘No Fi’ del 5 al 7 de març. Una obra dirigida per Mauro Molina, autor del text junt amb Rafa Segura, que posa de manifest allò que esdevé amb un cos productiu quan és obligat a detindre’s i confinar-se en l’espai domèstic. A escena, estaran acompanyats del músic Diego Summo, membre del Col·lectiu Penja’m al costat de Xavi Santillana, tots dos encarregats de l’espai sonor de l’espectacle.

‘No Fi’ ens convida a reflexionar des d’un punt de vista íntim i polític sobre un fet totalment actual: «És lliure un individu que creu que les seues accions són eleccions personals i no la conseqüència d’un determinat ordre social o d’un algorisme que influeix en les seues decisions?».

La peça dóna continuïtat a la investigació iniciada amb ‘Paterland’ i ‘Sexyland’ —també produïdes per Mauro Molina— sobre l’escena contemporània i la seua interacció amb altres disciplines artístiques com la dansa, el teatre físic, la performance i les noves tecnologies, integrant ara la filosofia com a base de la creació dramatúrgica.

Per a l’escriptura del text, Molina i Segura han begut de diverses fonts del pensament crític; filòsofs i activistes com ara Byung-Chul Han, Michel Foucault, Paul B. Preciado o Martin Heidegger, entre d’altres, han servit d’inspiració durant el procés.

Es treballarà en escena amb un sistema de càmeres de seguretat, amb quatre dispositius que oferiran diferents punts de vista en directe, traçant una frontera entre l’esdevenir escènic i el present mediatitzat —com a al·legoria de la producció en la revolució digital—, i generant una línia de relat que fusiona diferents llenguatges estètics.

L’equip el completen Natalia D’Annunzio (disseny de moviment); Ángeles Císcar, qui junt amb Mauro Molina s’ha encarregat dels audiovisuals i l’espai escènic; Cristiano Diniz (il·luminació); Femmella (disseny de cartell); i Inusual Pro (fotografia i vídeo).

Per a la creació de la peça, la companyia va comptar amb el suport de Teatro Círculo Benimaclet, Ajuntament de València, Institut Valencià de Cultura GVA, Comité Escèniques i Nave Miss Panamá.

TEASER
DATA/HORA

5, 6, 7 març 2021, 19:00

LLOC

Espai Inestable

ADREÇA

Aparisi i Guijarro, 7 - 46003 València

DURADA

55 minuts

ENTRADA

9€/11€

Categories

Escèniques, Plans