Outfit

Mou Dansa porta a Espai Inestable, del 7 al 9 de juny, el seu nou muntatge escènic ‘Outfit’, una idea de l’ONGD Setem amb coreografia de Jéssica Martín —també a la direcció— i text i dramatúrgia de Xavier Puchades.

Emprant com a títol el terme anglosaxó designat a la combinació de roba i accessoris segons la temporada o l’ocasió social, la companyia valenciana vol denunciar amb aquesta peça el consum compulsiu, l’explotació laboral i l’impacte mediambiental derivat de la indústria tèxtil i la moda.

«Considerem que l’ús del llenguatge artístic com a mitjà reivindicatiu, per a abordar temàtiques sobre abusos i injustícies que concerneixen a la societat, permet conscienciar al públic. És important, a més, fer-ho lluny de la insensibilitat dels mitjans de comunicació, acostant-nos més a les emocions», expliquen.

Outfit està interpretada per Isabel Abril, Isabela Alfaro, Abel Martí i Sergio Navarro.


Ajudant de direcció: Joan Pinillos. Música: Isabel Latorre. Disseny d’il·luminació: Ximo Rojo. Vestuari: Isbel Messeguer. Foto i vídeo: Gemma Iglesias. Disseny de cartell: Itxasai Mediavilla.

DATA/HORA

7, 8, 9 juny 2019, 20:00

LLOC

Espai Inestable

ADREÇA

Aparisi i Guijarro, 7 - 46003 València

ENTRADA

8€/10€

Categories

Activisme, Escèniques, Plans