IV Tercera Setmana

Tercera Setmana, festival d’arts escèniques que té lloc simultàniament a Castelló, València i Alacant, celebrarà la seua quarta edició del 6 al 15 de juny.

Pel que fa a València, la programació arrancarà el dia 7 amb l’espectacle familiar itinerant Girafes, de la companyia barcelonina Xirriquiteula Teatre. Podreu unir-vos a ells a l’Estació del Nord a les 12:00 i a la Plaça de l’Ajuntament a les 19:00 hores. El mateix dia, al Teatre Principal, es representarà El bramido de Düsseldorf, una obra del dramaturg franc-uruguaià Sergio Blanco amb Gustavo Saffores, Walter Rey i Soledad Frugone. La compositoria, violoncel·lista, artista sonora i performer Yamila Rios presentarà al Centre del Carme el seu disc ‘Iras Fajro’ (Forbidden Colours, 2019).

El dissabte, 8 de juny, la Sala Off acollirà Celebraré mi muerte, una producció de Teatro del Barrio sobre el doctor Marcos Ariel Hourmann, condemnat per eutanàsia al 2005. A la Plaça Aras Alpuente del barri de Natzaret podreu veure eixa nit Buenas noches, Europa, una peça de Paco Pascual centrada en la migració.

La companyia de dansa Mal Pelo estrenarà el dia 9, al Teatre Principal, Bach, una versió del solo de María Muñoz en col·laboració amb el pianista i compositor franc-americà Donen Tepfer. Metatarso portarà a La Mutant El corazón de las tinieblas, una adaptació teatral de la novel·la de Joseph Conrad
 creada i dirigida per Darío Facal
.

L’artista noruec John Fisherman farà el dia 10 la intervenció urbana polític-poètica Money For Free. Una reflexió sobre el sentit d’aquesta societat capitalista sotmesa al culte dels diners on el públic tindrà l’última paraula. Estarà a les 12:00 a l’Estació del Nord i a les 19:30 a la Plaça Correo Viejo. A continuació, la creadora, actriu i ballarina canària Paula Quintana presentarà a la Sala Off Las Alegrías, amb textos de Roy Galán i dramatúrgia de Javier Cuevas.

A més, coneixerem els nous treballs de Roger Bernat, Mey-Ling Bisogno, Onírica Mecánica, Mónica García i Ana Vallés, Gabriel Ochoa i el duet d’art-rock electrònic Hidrogenesse.

Les companyies valencianes La Furtiva, Bullanga, La Fam, Escandall Teatral o La Troupe Malabó també estrenaran espectacle dins de la quarta edició de Tercera Setmana.

DATA

6-15 juny 2019

LLOC

Diferents espais

Categories

Escèniques, Festivals, Música, Plans